Hot-video, Photo-news, Video, Город, Детали, Новости

Пожары в магазинах Киева: собственник опубликовал видео поджога

Скриншот из видео: facebook.com/taras.moroz.79

В четверг, 14 ноября, случился пожар сразу в трех киевских магазинах сети «Молоко от фермера», пишет издание Наш Киев. Видео поджога с камер наблюдения опубликовал директор компании Тарас Мороз.

Воспламенение в магазинах произошло с разницей в несколько минут: сначала на улице Амвросия Бучмы, потом – на улице Елены Телиги и в торговом парке BoxPark в Петропавловской Борщаговке. В результате третьего пожара сгорело десять торговых точек.

На видео видно, как двое неизвестных в масках разбивают окно магазина, выливают воспламеняющуюся жидкость и поджигают здание.

#МАКСИМАЛЬНИЙРЕПОСТ#підпалМолокоВідФермера #ДОПОМОЖІТЬЗНАЙТИЗЛОВМИСНИКІВ▫️Сьогодні стався безпрецедентний випадок – підпал 3 магазинів нашої мережі “Молоко від фермера”. ▫️З приводу ситуації стали наявні такі факти:Вночі майже в один і той же час на три магазини був здійснений напад невідомими особами.▫️ДУЖЕ ВАЖЛИВО ЗАЗНАЧАТИ ТЕ, ЩО ЖОДНА ЛЮДИНА НЕ ПОСТРАЖДАЛА!▫️Пожежні та поліція відреагували достатньо швидко, встановивши попередню ймовірну причину пожежі. Основною версією є підпал.▫️На нашу думку — це, можливо, наслідки дій недобросовісних конкурентів. Протягом місяця деякі особи вели спостереження за нашими торговими точками “Молоко від фермера”, розпитували співробітників магазинів, збирали інформацію про бізнес-модель компанії.Наразі були зафіксовані обличчя завдяки відеокамерам в магазинах. На відео чітко видно, що працювали підготовлені люди і всі дії були заздалегідь сплановані. Всі матеріали з відео передали поліції для ознайомлення.▫️Пошкоджені магазини відреставруємо в швидкому темпі протягом 2 тижнів. Обов’язково про це повідомимо у наших соціальних мережах.▫️ В цьому місяці анонсуємо відкриття ще 4 торгових точок мережі «Молоко від фермера». ЧЕКАЄМО НА ВІДКРИТТІ!▫️Наша компанія стрімко розвивається та стає активним гравцем на ринку продажу натуральної продукції. Саме тому наші магазини можуть стати предметом цікавості людей з лихими намірами.▫️Звертаємось до клієнтів нашої мережі. Жодні форс-мажорні обставини не відобразяться на сервісі нашої компанії та якості продукції. Продовжуємо працювати в тому ж режимі.▫️Якщо ви впізнали зловмисників, пишіть в дірект та на офіційну сторінку! Будемо вдячні!

Опубліковано Молоко від фермера Четвер, 14 листопада 2019 р.

«По моему мнению, это возможные последствия действий недобросовестных конкурентов. На протяжении месяца неизвестные люди вели наблюдение за нашими торговыми точками «Молоко от фермера», расспрашивали сотрудников магазина, собирали информацию про бизнес-модель компании», — написал Мороз.

Предприниматель добавил, что компания отремонтирует пострадавшие магазины в течение двух недель.

15.11.2019

Об авторе

redaktor


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *