Мероприятия, Новости

Головна подія літа: Чемпіонат міста Києва з вейкбордингу «EQUITY Kyiv Wake Open 2017»

Юридична компанія EQUITY у партнерстві та під егідою Української федерації вейкбордингу 22/23 липня 2017 року проводить відкритий чемпіонат міста Києва з вейкбордингу — EQUITY Kyiv Wake Open 2017! Змагання будуть проходити у місті Києві, парк Дружби народів, Екстрім-парк.

Вейкбординг — один з найбільш захоплюючих екстремальних видів спорту, що поєднує в собі елементи воднолижного слалому, акробатику і стрибки.

«EQUITY Kyiv Wake Open 2017» — відкриті рейтингові змагання зі статусом першості міста Києва з кабельного та катерного вейкбордингу серед дорослих та дітей.  Грошовий фонд змагань буде складати 5 000$ та майнові призи усім учасникам змагань більше 3 000$.

Організатори змагань: ГО «Українська федерація вейку (UWF)»,  Водноспортивний клуб вейкбордингу «Екстремальна тяга» та генеральний партнер Чемпіонату —  юридична компанія «EQUITY», запрошують усіх любителів вейкбордингу насолодитися двома версіями: кабельною та катерною.

1 – катерна версія, яка відбудеться 22 липня;

2 – канатна версія, яка відбудеться 23 липня.

Свою участь у змаганнях вже підтвердили кращі спортсмени України та визнані іноземні майстри!

Віктор Барсук, старший партнер ЮК EQUITY, генерального партнера та співорганізатора Чемпіонату«EQUITY Kyiv Wake Open 2017»:

Жага до перемоги, високий професіоналізм, виняткова підготовка, адреналін та підкорення нових вершин – речі, які надихають не лише нашу дружню команду!

Вже 15-ий рік з моменту свого заснування юридична компанія EQUITY успішно виборює справедливість для своїх клієнтів в екстремальних умовах вітчизняної правової системи! Захищена нами віра в справедливість окриляє наших клієнтів на нові досягнення на благо України та дарує всій нашій юридичній команді невичерпне джерело емоційного піднесення для подальших звершень!

Ми бажаємо кожному учаснику відчути той драйвовий запал, який розпалює перемога! І перемога у EQUITY Kyiv Wake Open 2017 обов’язково стане фундаментом вашого зіркового шляху !

Нехай нас справедливість окриляє разом!

20.07.2017

Об авторе

Редактор


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *