В Україні з’явиться Податковий HUB
Новости

В Україні з’явиться Податковий HUB

Асоціація платників податків України спільно з ДФС України запроваджує інформаційно-освітній проект «podatky.pro — Податковий HUB».

Це інтеграційний медіа-проект, який має стати інформаційно-освітньою базою в інтернеті, де кожен бажаючий зможе отримати готову відповідь на найпоширеніші питання, які виникають у платників податків.

«По суті podatky.pro являтиме собою інформаційний медіа-ресурс у мережі інтернет, у якому зосереджено практичні кейси щодо реалізації податкових питань, що виникли у бізнесі. Вони оформлюються у вигляді відеоінтерв’ю, відеоінструкцій, графічних віджетів, соціальних роликів», — пояснює Голова Ради ТВ АППУ у Київській області Олена Хотенко.

Сайт також інтегрований у Facebook, YouTube, Telegram та Instagram.

Основними акцентами Податки.про є:

— медійність (матеріали проекту максимально представлені для тиражування та цитування в медіа);

— сучасність (podatky.pro максимально спрямований для сприйняття представниками МСБ, використовуються тренди, популярні серед пересічного населення країни);

— адаптивність (проект максимально пристосований для всіх можливих видів бізнесу);

— експертність (в проекті використовуватимуться робота експертів, держслужбовців, підприємців).

«Ми відстоюємо позицію конструктивного діалогу між платниками податків та владою, — зазначив Президент АППУ Грігол Катамадзе. – Нам необхідно діяти разом, щоб вивести нашу економіку з того стану, в якому вона опинилась. Унікальність цього проекту в тому, що він відповідає місіям більшості учасників реформування податкової системи України. Його можливо реалізувати у максимально стислі терміни без використання потужних ресурсів. Податковий HUB» – політично не заангажований проект, що має максимально широку цільову аудиторію».

Як зазначають в Асоціації платників податків, з 1 вересня почнеться розробка техзавдань и набір контенту для хаба. Домени та ресурси вже створені  і до жовтня працюватимуть в тестовому режимі.

15.08.2018

Об авторе

Редактор


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *