Hot-video, Video, Детали, Новости

В аэропорту «Борисполь» подрались нардеп Герус и Ляшко

Нардеп от «Слуги народа», глава комитета Рады по вопросам энергетики и ЖКХ Андрей Герус подрался с лидером Радикальной партии Олегом Ляшко. Об этом сообщил экс-парламентарий Игорь Мосийчук на своей фейсбук-странице.

По его словам, стычка произошла в зале официальных делегаций аэропорта «Борисполь». Ляшко назвал Геруса предателем, который работает в интересах Кремля.

Сьогодні випадково побачив у ЗОДі «слугу народа» Геруса, який відкрив імпорт російської електроенергії з Росії. Коли у російського лобіста закінчилися аргументи, він почав махати руками. Однак проблема від того нікуди не поділася — через зраду Геруса Україна сьогодні потрапляє в повну енергетичну залежність від країни-агресора. Ця зрада має бути розслідувана і покарана!

Опубліковано Олегом Ляшком Середа, 6 листопада 2019 р.

⚡️⚡️⚡️Як повідомляють джерела в правоохоронних органах сьогодні в ЗОД (зал офіційних делегацій) аеропорту Бориспіль сталася бійка між головою парламентського комітету з питань паливно енергетичного комплексу, представником президента Зеленського в Кабміні Андрієм Герусом та головою Радикальної партії Олегом Ляшко . Деталі уточнюються…Слід відзначити, що Ляшко є непримиренним опонентом Геруса в питанні імпорту електроенергії з Російської Федерації який став можливим завдяки законодавчим ініціативам саме Геруса📌Ляшко таки потріпав Геруса😂

Опубліковано Ігором Мосійчуком Середа, 6 листопада 2019 р.

Сам Герус на странице в Facebook назвал Ляшко «защитником бизнеса Ахметова». «Забытый всеми О. Ляшко меня ожидал в аэропорту «Борисполь», чтобы устроить шоу-провокацию. Сниженная на 15% цена электроэнергии и полная готовность к зиме никак не устраивает «немонополиста», и они прибегают к все более изощренным способам, как вести свой бизнес», — прокомментировал ситуацию депутат.

Он добавил, что «пострадала только рубашка». «Такие выдающиеся результаты — это совместная работа Олега Ляшко и его охранника. Без своего охранника он не хотел общаться», — добавил Герус.

Сьогодні відомий захисник бізнесу Ахметова, забутий всіма О.Ляшко мене очікував у аеропорту Бориспіль, щоб влаштувати…

Опубліковано Andriy Gerus Середа, 6 листопада 2019 р.
07.11.2019

Об авторе

redaktor


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *